Betalen

Er zijn een aantal betalingsmogelijkheden beschikbaar op onze website. Het is mogelijk om vooruit te betalen, alsook achteraf. Online betalen in onze webshop is veilig en eenvoudig: betalingen lopen altijd via een beveiligde verbinding van MultiSafepay, zodat uw veiligheid gewaarborgd wordt. Onderstaand meer informatie over de betalingsmethoden waar u uit kunt kiezen.

iDEAL

Via iDEAL betaalt u snel, soepel en eenvoudig in uw eigen vertrouwde bankomgeving. iDEAL is geïntegreerd met de online bankomgeving van de tien grootste Nederlandse banken, te noemen ABN AMRO, ING, SNS Bank, Rabobank, ASN Bank, Bunq, Knab, Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Via iDEAL wordt het geld direct van uw bankrekening overgeschreven.

Veilig betalen vinden wij belangrijk!

Bankoverschrijving

Het is mogelijk om uw bestelling via bank transfer te voldoen. U kunt dit doen in uw eigen online bankomgeving naar het rekeningnummer op onze factuur. De factuur wordt pas verstuurd wanneer u de producten heeft ontvangen. Wij voeren altijd een check uit voor ieder bedrijf dat bij ons op rekening wil kopen.