Advies op locatie

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmmeting te verrichten. U ontvangt een kort rapport van onze bevindingen inclusief een voorstel om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Aan een meting zijn wel kosten verbonden. Mocht echter de meting resulteren in uitvoering van het project worden deze kosten, afhankelijk van de ordergrootte, in mindering gebracht op de offerte.

Contacteer Ons
montage op locatie
Advies op locatie

Montage op locatie

Veel van onze producten zijn eenvoudig zelf aan te brengen. Een handleiding laat in een paar stappen zien hoe de panelen gemonteerd moeten worden. Natuurlijk is het mogelijk dat ons montageteam de afwerking komt verzorgen. Grootformaat panelen en specials worden in ieder geval altijd door ons team bij de klant gemonteerd.

Full Service

Wij van Akoestiekspecialist zijn een full service partner voor haar klanten. Wij leveren niet alleen akoestische materialen maar verzorgen, indien gewenst, ook metingen op locatie, verzorgen design en vormgeving van prints en dragen zorg voor productie en montage op locatie. Complete ontzorging.

Metingen

Slechte akoestiek is duidelijk merkbaar. Maar hoeveel absorberend materiaal moet er toegevoegd worden? Een meting geeft een exact beeld van de situatie. Belangrijk voor een goed resultaat zijn twee aspecten, het analyseren van de bestaande akoestische situatie en de gewenste akoestische situatie.

01. Analyseren
Analyseren van de huidige akoestische situatie en
de gewenste akoestisch situatie.

02. Advies
Advies om de gewenste akoestiek te bereiken.

03. Berekenen
Berekenen van de benodigde materialen.

04. Offerte
Offerte op maat.

05. Service
Levering en montage (indien gewenst).

werkwijze