Home / BuzziSpace

BuzziSpace ontwikkeld en ontwerpt akoestische meubels- en verlichtingsoplossingen die voldoen aan het verbeteren van de werkplek. Zij streven naar het verbeteren van de wereld, door gebruik te maken van hun akoestische oplossingen. Met als doel, het creëren van kwalitatieve producten met de hoogste akoestische normen.

Normen en kwaliteiten zijn nodig om geluidsproblemen op de werkplek te verbeteren. Geluidsoverlast zorgt voor grote ergernis op de werkvloer. Een gevolg daarvan is dat de productiviteit van de werknemers zal afnemen. Bij BuzziSpace willen ze dit juist voorkomen en dat lossen ze op in Bladel, Nederland. Waar het bedrijf meer dan 100 jaar ervaring heeft in het snijden, naaien en stofferen van schuim.

De innovatie en combinatie van design en handwerk maakt de verbinding compleet tot zeer kwalitatieve producten. Door jarenlange ervaring wordt veel ingezet op duurzaamheid. Duurzaam produceren speelt een belangrijke rol in het bedrijf, waarom? Daarom! Volgens BuzziSpace: Make it sustainable! Dat komt door zorgvuldig om te gaan met materialen en gebruik van duurzaam energie.

Kernwaarden van BuzziSpace:

  • Alle producten zijn in Nederland met de hand gemaakt.
  • Unieke en moderne uitstraling.
  • Hanteren van een duurzaam productieproces.
  • Toepassingsgebied: kantoren, grote openbare ruimtes, ontvangstruimtes, hotels, restaurants, lounges en vergaderruimtes.