Home / Deblick

Deblick is een Nederlandse fabrikant en ontwikkelingsbedrijf van hoogwaardige akoestische oplossingen. Daarnaast wordt goed nagedacht over de samenstellingen, ontwerp, functionaliteit en duurzaamheid van hun lijn aan producten. Met als belangrijkste uitgangspunt, het zorgen voor een gezonde wereld. We weten dat geluidsoverlast en slechte verlichting op kantoor nadelige gevolgen heeft voor de werknemers. Hierin zorgt Deblick voor evenwicht tussen juiste akoestiek, verlichting en privacy, waarin concentratieverlies afneemt en de productiviteit toeneemt.

Naast deze voordelen hanteert Deblick schapenwol in hun producten, schapenwol is een natuurlijk materiaal wat zorgt voor een schonere lucht en verbetering van luchtkwaliteit. Daardoor is wol goed voor de gezondheid, het is een extra voordeel voor mensen die allergieën of andere gezondheidsklachten ervaren. Hoe komt dat? In slijmvliezen zitten uw meeste oppervlakkige eiwitten die in contact komen met de buitenlucht. In deze eiwitten bevinden zich aminozuren die in elk opzicht een tegenwerkende restgroep hebben en een reactie aangaan met bijvoorbeeld methanal, sulfur dioxide (SO2) en vele anderen. Schapenwol bestaat voor 99% uit eiwitten met exact dezelfde aminozuren zoals wij die als mens ook hebben. Deze reacties worden overgedragen naar het wol.

Daarnaast is de brandbaarheid van wol lager dan de plantaardige vezels zoals kantoen.

Kernwaarden van Deblick:

  • Producten worden op een verantwoorde manier in Nederland vervaardigd.
  • Ieder formaat kan gemaakt worden.
  • Verwerkte materialen zoals schapenwol draagt bij aan uw gezondheid.
  • Toepassingsgebied: kantoren, grote openbare ruimtes, ontvangstruimtes, hotels, restaurants, lounges en vergaderruimtes.