Home / Offecct

Offecct is een Zweeds bedrijf waarbij duurzaamheid, design en akoestiek een belangrijke rol spelen. Offecct is er zeker van dat het fabriceren van designproducten een bijdragen leveren aan een rustige geest. Wat leidt tot betere ontmoetingen tussen mensen. De producten bevorderen de geluidskwaliteit in gebouwen en verschillende werkomgevingen. Producten zoals de akoestische muurelementen, meubels maar ook hang- plafond elementen met uitstekende akoestische eigenschappen.

Het Zweedse bedrijf Offecct is opgericht in 1990 door Kurt Tingdal en Anders Englund. Het hoofdkantoor en productie bevindt zich in Tibro en beschikt over 75 werknemers die elke dag voor ons klaar staan, voor het ontwikkelen van nieuwe noviteiten en designs. Bovendien heeft Offecct maar liefst 14 showrooms, waarvan zes in Scandinavië, gevestigd in Stockholm, Göteborg, Tibro (SE), Oslo (NO) en Kopenhagen (DK) en acht buiten Scandinavië, gevestigd in Londen (VK), Amsterdam en Rotterdam (NL), Düsseldorf en München (DE), Milaan (IT), New York (VS) en Singapore (SG). Sinds mei 2017 maakt Offecct deel uit van Flokk groep, de marktleider in het ontwerpen en ontwikkeling van werkplek meubilair in Europa.

Kernwaarden van Offecct:

  • 100% Scandinavisch design.
  • Modern en strakke uitstraling.
  • Duurzaam en verantwoord fabriceren van producten, verpakkingen en van transport tot afvalverwerking.
  • Toegevoegde waarde leveren met als belangrijkste uitgangspunt, het verstaan van de wensen en behoeftes van mensen.
  • Toepassingsgebied: kantoren, grote openbare ruimtes, ontvangstruimtes, hotels, restaurants, lounges en vergaderruimtes.