Home / Slalom

Slalom is een Italiaans merk wat eersteklas akoestische oplossingen maakt en ontwikkeld. Waarbij de benadering van duurzaamheid en ecologisch denken belangrijke pijlers zijn voor het merk. Slalom is als liefde op het eerste gezicht, verliefd worden op de fijnste finishing touches van akoestiek en Italiaans vakmanschap. De precieze van het merk op het gebied van creëren, ontwikkelen en ontwerpen is daardoor erg hoog.

Bij Slalom bestaat geen standaard. Want wat niet bestaat, kan gemaakt worden. Zo is ieder ontwerp of idee mogelijk, alles kan zelf samengesteld worden. Van kleur tot stofferingen, je het letterlijk je eigen. Alles is in eigenhuis waardoor we aan alle wensen en eisen kunnen voldoen.

Ook Slalom vind het belangrijk gezonder leefomgevingen te creëren. Want wanneer dit niet op een juiste manier wordt aangepakt, ontstaat er veel problemen waardoor mensen zich gaan storen. Het is dus noodzakelijk en aan ons de taak een juiste balans te vinden tussen akoestiek, vorm en prestatie.

Zo maken we samen geluid aangenaam!

Kernwaarden van Slalom:

  • Made in Italy.
  • Groen denken! Er wordt goed nagedacht tijdens de productieprocessen over duurzaamheid. Van de grondstoffen tot het plaatsen. Slalom gaat next level!
  • Ecologie is één van de belangrijkste pijlers van Slalom. Respect voor het milieu en de gezondheid van mensen is daarom een belangrijke missie.
  • Ieder ontwikkeld product wordt voorzien van certificaten, van ISO-normen tot akoestische rapporten.
  • Dankzij de modernste verwerkingsprocessen is het bedrijf erg flexibel en innovatief.