Home / Framery

Framery, serious about happiness, it’s the reason we exist.

Het begin van hun verhaal over de geluidsdichte vergaderunits, pionier en bedenker van de stiltecabines. Het begon in 2010 waarmee de huidige CEO Samu Hällfors, één van de oprichters van Framery, genoeg had van een constant getelefoneerde baas. Geconcentreerd werken werd daardoor onmogelijk. Ze kwamen met een voorstel of de baas ergens anders zijn telefoontjes kon plegen, hij antwoorden duidelijk: “Nou, koop een telefooncel voor me”. Op dat moment waren geen stiltecabines op de markt. Dus ze zochten een oplossing, we gaan er één maken!

Het eerste gecreëerde hokje van Framery verdiende niet zijn schoonheidsprijs. Na jaren van ontwikkeling en het analyseren van feedback van klanten, is er een oplossing beschikbaar. Een verandering van de werkcultuur waarmee stille plekken gecreëerd kunnen worden. Daarmee zijn verstoringen, luidruchtige gesprekken, ad-hoc vergaderingen en discussies verleden tijd.

Door geluidsproblemen zoals boven benoemd weg te halen, worden mensen snel gelukkiger. Gelukkige mensen werken efficiënter, zijn creatiever en leveren beter werk.

Kernwaarden van Framery:

  • Marktleider op het gebied van stiltecabines.
  • Focus op duurzaamheid, akoestiek, flexibiliteit en design.
  • Oneindig keuze aan opties, kleurstellingen en accessoires.
  • Toepassingsgebied: kantoren, grote openbare ruimtes, ontvangstruimtes, hotels, restaurants, lounges en vergaderruimtes.