Akoestiek in de horeca

Akoestiek in de horeca

Akoestiek in de horeca

Akoestiekspecialist creëert sfeer in jouw restaurant

Sfeer en smaakpapillen zijn allesbepalend voor de beleving in een horecazaak. Maar het een kan niet zonder het ander. Het eten kan nog zo lekker zijn: slechte geluidskwaliteit leidt tot frustratie en een algehele negatieve ervaring. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor.

Gevolgen van een slechte akoestiek

Een bijzondere eetervaring zonder gestoord te worden door ongewenst geluid. Dat is hoe het zou moeten zijn. Maar helaas besteden veel horecagelegenheden nog onvoldoende aandacht aan de akoestiek. Zonde! Het veelvuldig gebruik van harde materialen, zoals steen en glas, leidt namelijk tot een slechte akoestiek. En dat is verre van ideaal.

Gasten kunnen veel last hebben van galm. Slechte akoestiek kan zelfs de verstaanbaarheid aan tafel belemmeren. Met als gevolg dat je gasten zich niet op hun gemak voelen, die bij een avondje uit hoort, missen. Kortom: goed geluid is cruciaal voor de kwaliteit van een horecabezoek.

Akoestische oplossingen voor restaurants

Onze akoestische oplossingen zijn praktisch en stijlvol tegelijk. We maken gebruik van de nieuwste technieken om een evenwichtige akoestische omgeving te creëren in elk restaurant. Kies uit prachtige akoestische panelen, baffles, verlichting en meubels. In diverse materialen, vormen en kleuren. Met de grootste zorg en aandacht voor detail geselecteerd.

Voordelen van een goede akoestiek in de horeca

Optimale beleving

Verbetering spraakverstaanbaarheid

Betere reviews

Tevreden gasten

Stijlvolle interieuroplossingen

Akoestiekspecialist richt zich op het verbeteren van de akoestiek in jouw restaurant met één helder doel voor ogen: het creëren van een optimale geluidskwaliteit die past bij de sfeer en beleving. Hiervoor gebruiken we verschillende oplossingen, bijvoorbeeld akoestische panelen, meubels of lampen. Deze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden, zodat ze perfect passen bij de uitstraling van jouw interieur.

Duurzame materialen

Onze akoestische producten zijn gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen. Goed voor het milieu en ontworpen voor langdurig gebruik. En ook weer geheel of deels recyclebaar. We streven naar een zo laag mogelijke impact. Met onze akoestische oplossingen geniet je dus niet alleen van een goede akoestiek, maar draag je ook bij aan een circulaire wereld.

Een afbeelding van een duurzaam PET materiaal op Akoestiekspecialist.

Vrijblijvend contact

Wil je meer weten over akoestiek in de horeca en onze akoestische oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met het verbeteren van de akoestiek in jouw restaurant!