Samenwerken met Akoestiekspecialist?

Stijlvolle interieuroplossingen. Uniek, duurzaam en op maat.

Samen creëren we een gezonde en comfortabele omgeving voor iedereen. Ben jij interieurarchitect, projectinrichter of werk je op een andere manier aan de inrichting van ruimtes? En ben je ervan overtuigd dat akoestiek een cruciaal onderdeel is van elk interieur? Dan willen wij graag met je kennismaken.

Interieur & akoestiek zijn onlosmakelijk verbonden

Onze naam zegt het al: Akoestiekspecialist is dé expert op het gebied van akoestische vraagstukken. En dat gaat verder dan het leveren van akoestische oplossingen. Al vanaf het ontwerpproces kijken wij met je mee, zodat je onze producten direct kunt integreren in het interieurontwerp. Zo voorkom je verrassingen (galm) achteraf.

Als interieurarchitect kan het lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen bij het ontwerpen van een ruimte. Je wilt immers iets unieks creëren dat past bij de wensen van de klant, maar ook voldoet aan belangrijke eisen zoals duurzaamheid. Bij Akoestiekspecialist begrijpen we dat als geen ander.

Flexibele en unieke maatwerkoplossingen

Wij geloven dat goede akoestiek niet ten koste hoeft te gaan van stijl en design. Het draagt juist bij aan een harmonieuze en aangename omgeving. Maar er bestaat geen one-size-fits-all oplossing. Iedere ruimte is anders. Daarom bieden we maatwerk en denken we graag mee over de beste akoestische oplossing per situatie.

Duurzaamheid heeft daarbij voortdurend onze aandacht. We streven naar een optimaal eindresultaat voor zowel het interieur als de omgeving waarin het gemaakt wordt. Onze producten zijn gerapporteerd en kunnen onderbouwd worden met meetgegevens en informatie over de materialen die we gebruiken.

Bij Akoestiekspecialist werken we samen met mooie merken die ons streven naar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie delen. Alle producten zijn flexibel ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van moderne gebouwen.

Verstaanbaar in stijlvolle interieuroplossingen

Akoestiekspecialist werkt er dagelijks aan.

Samenwerken met Akoestiekspecialist heeft extra voordelen!

Deskundige kijk op ruimteakoestiek

Passend advies voor elke situatie

Flexibele en unieke maatwerkoplossingen

Waardevolle toevoeging in projecten

Oog voor duurzaamheid

Sterke verbinding tussen akoestiek en interieur

Heb je vragen of wil je met ons samenwerken?